Nieuws
Kerstdiner

Kerstdiner

Dinsdag 11 december 2018

Hoera, donderdagavond 20 december 2018 is het weer zover:                            dan houden we ons jaarlijkse kerstdiner. De deur gaat open om 17:15 uur. 

Dankzij uw hulp was de kerstmaaltijd vorig jaar een groot succes! We vragen de ouders van alle kinderen weer wat lekkers klaar te maken. Veel kinderen eten Halal en wij vragen u daar rekening mee te houden.

Wilt u bij de leerkracht aangeven wat u en uw kind dit jaar meenemen naar het kerstdiner? U kunt ook het gerecht op een briefje schrijven en aan uw kind meegeven. Dan schrijft de leerkracht het op de lijst.

Ook aan ouders is er gedacht, want u kunt samen met juf Sabah en andere ouders gezellig dineren op zolder. ook daar kunt u dan wat lekkers voor meenemen.

Om 18:45 uur is er een verrassing buiten op het plein (bij droog weer). Voor de ouders die komen kijken is er achter het lint voldoende plek.
Vanaf 19:00 uur kunt u uw kind ophalen bij de leerkracht.

I.v.m. de veiligheid verwachten wij dat alle kinderen door een volwassene worden opgehaald.
Mag uw kind alleen naar huis, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om het strookje wat meegegeven is met uw kind, voor dinsdag 18 december 2018 in te vullen en als er broertjes of zusjes ook meegaan, dat ook kenbaar te maken.

Geen briefje is niet alleen naar huis!

Heeft u een eigen (hartige) specialiteit, dan is ook dat van harte welkom!
Alstublieft geen chips en snoep!


Terug