Nieuws
Schoolsportvereniging

Schoolsportvereniging

Dinsdag 7 februari 2023

Vorige week donderdag hebben de kinderen bij de voordeur een warm welkom gekregen van een mooie beer. Deze mooie beer heet Scottie en is de mascotte van de schoolsportvereniging.

Bij een Schoolsportvereniging komen de sportverenigingen naar de wijk om leerlingen na schooltijd training te geven op of nabij school. De kinderen krijgen les van clubtrainers en kunnen na een aantal proeftrainingen lid worden van de sportvereniging. Bij ons in de wijk Hillesluis zijn ook verschillende sportaanbieders.

Bij ons in de wijk zijn Karate, dans, breakdance, taekwondo, movement en thaiboksen de sportaanbieders.

Vorige week donderdag hebben de kinderen van groep 3 t/m 8 tijdens de gymles kennis gemaakt met movement, taekwondo & thaiboksen. De bokshandschoenen werden aangetrokken, teawondo technieken werden geleerd tegen stootkussens en er werden verschillende beweeg opdrachten uitgevoerd.

Kwam uw kind enthousiast thuis met een flyer en bent u ook enthousiast om ze een proeftraining te laten doen. Vul de flyer dan in en dan mag deze ingeleverd worden bij juf Lisa(lekkerfit/ gymdocente) of kijk op https://schoolsportvereniging.nl/zoek/

 

Wilt u kind graag op sportlessen of andere culturele activiteiten zoals muziekles maar  daar thuis te weinig geld voor. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Zij betalen voor kinderen en jongeren de contributie of het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding en attributen.

Zo’n aanvraag kan gedaan worden door een intermediair.

Juf Lisa (lekkerfit/ gymdocente) is bij ons op de school de intermediair. Heeft u vragen of wilt u hulp dan kunt u terecht bij juf Lisa of kijk op https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/

 


Terug