Aanmelden
Aanmelden

Aanmelden

Als uw kind vier jaar wordt mag het naar de basisschool. Bij ons is uw kind welkom op een van de peutergroepen vanaf 2 jaar. De meeste kinderen kijken vol spanning uit naar het moment waarop ze naar school gaan. Ze willen graag nieuwe dingen leren en vinden het leuk om samen met andere kinderen in de groep te zitten. U wilt dat de talenten van uw kind goed uit de verf komen en dat de school uw kind uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Zodat uw zoon of dochter aan het eind van groep 8 zonder moeite de overstap naar een school voor voortgezet onderwijs kan maken.

Als ouder bent u er verantwoordelijk voor dat uw kind de best mogelijke opleiding krijgt. Dat begint met het kiezen van een basisschool die past bij uw kind én bij u. Waar u zich allebei thuis voelt. En waar uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Dat begint met goed leren lezen, schrijven en rekenen. Natuurlijk leert een kind nog veel meer op de basisschool.

Op onze website staat een aanmeldformulier voor onze basisschool. Deze kunt u invullen en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Let op! Momenteel zitten de groepen 5 en 6 vol. Voor deze groepen nemen wij geen nieuwe leerlingen aan.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar school en met onze administratie, mevr. Jeannette Kenters, een afspraak maken voor een aanmelding, voorlichting of rondleiding. 

Terug